ПОЧЕТОК
       ЗА AМСМ        МАПА НА САЈТОТ        КОНТАКТ


WWW.AMSMSTP.MK

EMAIL:
CONTACT@AMSMSTP.MK
светлосни и светлосно-сигнални уреди оски, тркала и пневматици оски, тркала и пневматици контролни и сигнални уреди мотор и погонски уреди уреди што овозможуваат нормална видливост уреди што овозможуваат нормална видливост возна постројка и каросеријата возна постројка и каросеријата уред за испуштање на согорени гасови влечен уред за спојување на влечно и приклучно возило


 Постапка за регистрација на возило
 Целосна постапка за вршење на техничкиот преглед
 Станици за технички прегледМеѓународни
документи

 меѓународна возачка дозвола

одобрение за управување туѓо моторно возило

 ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Останати услуги

 Зелен картон
 Пријава/Одјава на возило
 А-Тест

 ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ