ПОЧЕТОК
       ЗА AМСМ        МАПА НА САЈТОТ        КОНТАКТ


WWW.AMSMSTP.MK

EMAIL:
CONTACT@AMSMSTP.MK
светлосни и светлосно-сигнални уреди оски, тркала и пневматици оски, тркала и пневматици контролни и сигнални уреди мотор и погонски уреди уреди што овозможуваат нормална видливост уреди што овозможуваат нормална видливост возна постројка и каросеријата возна постројка и каросеријата уред за испуштање на согорени гасови влечен уред за спојување на влечно и приклучно возило


Откако ќе завршите со техничкиот преглед на возилото, а истото ги задоволува пропишаните норми за безбедно учество во сообраќајот и доколку се исполнети другите пропишани услови, следува регистрација на возилото.

Вирманите за уплата на сите потребни надомести при регистрација на ново или постојно возило, за физички и правни лица, можете да ги најдете ТУКА.